Takläggare i Frösön, hitta en bra takläggare

Takläggare i Frösön, vi erbjuder omfattande takbytestjänster, inklusive reparation eller restaurering av papptak och tak i Frösön. Anlita en pålitlig, skicklig, pålitlig och bra takläggare för att utföra takarbeten på ditt hus i Frösön! Det finns 5 olika takföretag i Frösön med skickliga takläggare som kan hjälpa dig med installation och renovering av taket på ditt hus. Vi rekommenderar att du pratar med dina grannar i Frösön samt med flera olika takentreprenörer och takföretag i Frösön för att få priser på takläggning av ditt hem, eftersom vi upptäckte att det ofta är en svår uppgift att få det bästa priset för takläggning i Frösön.

Bra takläggare i Frösön

Här är en lista över alla bra takläggare i Frösön som du till ett bra pris kan anlita för att taklägga ditt hus i Frösön.

Frösösnickarn, AB
Frösöv. 72 B
832 44 Frösön


Akustik & Miljö i Östersund AB
Poppelv. 2
832 54 FRÖSÖN


Lindgrens Plåtslageri AB
Mjällev. 7
832 53 Frösön


Gudmund Söderlin Klättercenter
Byv. 26
832 45 FRÖSÖN


Takläggarn, Östersund Tak & Bygg HB
Lakev. 14
832 53 Frösön

Kostnad och pris för takläggning i Frösön

Beroende på vilken takläggare du väljer och vilka omständigheter som gäller när ditt hus byggs om eller byts ut i Frösön kan kostnaden och priset på tak i Frösön variera avsevärt. Den typ av tak, t.ex. papptak, som du väljer påverkar naturligtvis både kostnaderna för takläggning och efterfrågan på takläggare i Frösön. Vi föreslår att du ringer till några av takläggarna i Frösön från listan ovan och ber om offert och priser för att taklägga ditt hus.

Takläggarinfo och fakta om Frösön

Takläggning och takentreprenörer finns på nästan alla platser, inklusive Frösön. I övrigt finns det särskilda uppgifter om den region där de är verksamma:

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 11560, år 2014

Här kan du hitta ytterligare information om platsen Frösön om du vill veta mer om andra saker än bara tak i Frösön.

När det gällde att välja en takentreprenör i Frösön fanns det totalt 5 olika takläggare att välja mellan. Om du inte kan hitta någon takläggningsfirma eller takläggare i Frösön kan du söka i andra städer i Jämtland.