Takläggare i Järna, hitta en bra takläggare

Takläggare i Järna, vi erbjuder omfattande takbytestjänster, inklusive reparation eller restaurering av papptak och tak i Järna. Anlita en pålitlig, skicklig, pålitlig och bra takläggare för att utföra takarbeten på ditt hus i Järna! Det finns 3 olika takföretag i Järna med skickliga takläggare som kan hjälpa dig med installation och renovering av taket på ditt hus. Vi rekommenderar att du pratar med dina grannar i Järna samt med flera olika takentreprenörer och takföretag i Järna för att få priser på takläggning av ditt hem, eftersom vi upptäckte att det ofta är en svår uppgift att få det bästa priset för takläggning i Järna.

Bra takläggare i Järna

Här är en lista över alla bra takläggare i Järna som du till ett bra pris kan anlita för att taklägga ditt hus i Järna.

Östergrens Tak & Bygg AB
Fasanv. 10
153 35 JÄRNA


Husförsegling Grön AB
Nykvarnsv. 20
153 36 JärnaÖstergrens Tak O Bygg AB
Fasanv

Kostnad och pris för takläggning i Järna

Beroende på vilken takläggare du väljer och vilka omständigheter som gäller när ditt hus byggs om eller byts ut i Järna kan kostnaden och priset på tak i Järna variera avsevärt. Den typ av tak, t.ex. papptak, som du väljer påverkar naturligtvis både kostnaderna för takläggning och efterfrågan på takläggare i Järna. Vi föreslår att du ringer till några av takläggarna i Järna från listan ovan och ber om offert och priser för att taklägga ditt hus.

Takläggarinfo och fakta om Järna

Takläggning och takentreprenörer finns på nästan alla platser, inklusive Järna. I övrigt finns det särskilda uppgifter om den region där de är verksamma:

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om platsen Järna om du vill veta mer om andra saker än bara tak i Järna.

När det gällde att välja en takentreprenör i Järna fanns det totalt 3 olika takläggare att välja mellan. Om du inte kan hitta någon takläggningsfirma eller takläggare i Järna kan du söka i andra städer i Stockholm.