Takläggare i Märsta, hitta en bra takläggare

Takläggare i Märsta, vi erbjuder omfattande takbytestjänster, inklusive reparation eller restaurering av papptak och tak i Märsta. Anlita en pålitlig, skicklig, pålitlig och bra takläggare för att utföra takarbeten på ditt hus i Märsta! Det finns 4 olika takföretag i Märsta med skickliga takläggare som kan hjälpa dig med installation och renovering av taket på ditt hus. Vi rekommenderar att du pratar med dina grannar i Märsta samt med flera olika takentreprenörer och takföretag i Märsta för att få priser på takläggning av ditt hem, eftersom vi upptäckte att det ofta är en svår uppgift att få det bästa priset för takläggning i Märsta.

Bra takläggare i Märsta

Här är en lista över alla bra takläggare i Märsta som du till ett bra pris kan anlita för att taklägga ditt hus i Märsta.

Ps Byggtjänst & Tak AB
Dalg. 9 C
195 47 Märsta


Märsta Plåt & Bygg AB
Monumentv. 9
195 32 Märsta


Jmt Byggservice
Tingvallav. 8 C
195 35 MÄRSTA


Sao Tak & Entreprenad AB
Heimdalsg. 32
195 50 Märsta

Kostnad och pris för takläggning i Märsta

Beroende på vilken takläggare du väljer och vilka omständigheter som gäller när ditt hus byggs om eller byts ut i Märsta kan kostnaden och priset på tak i Märsta variera avsevärt. Den typ av tak, t.ex. papptak, som du väljer påverkar naturligtvis både kostnaderna för takläggning och efterfrågan på takläggare i Märsta. Vi föreslår att du ringer till några av takläggarna i Märsta från listan ovan och ber om offert och priser för att taklägga ditt hus.

Takläggarinfo och fakta om Märsta

Takläggning och takentreprenörer finns på nästan alla platser, inklusive Märsta. I övrigt finns det särskilda uppgifter om den region där de är verksamma:

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om platsen Märsta om du vill veta mer om andra saker än bara tak i Märsta.

När det gällde att välja en takentreprenör i Märsta fanns det totalt 4 olika takläggare att välja mellan. Om du inte kan hitta någon takläggningsfirma eller takläggare i Märsta kan du söka i andra städer i Stockholm.